Slide 1

Home

Wij produceren elke rookmelder, koolmonoxidemelder en hittemelder volgens de strengste kwaliteitsnormen.

BRK is wereldleider in de ontwikkeling, productie en distributie van rook-, hitte en koolmonoxidemelders en is zelfs uitvinder van de rookmelder voor in huis. BRK fabriceert en verkoopt al bijna 45 jaar producten voor brandveiligheid in huis.

Fabrieken en distributiecentra zijn strategisch verdeeld over de hele wereld. De producten van BRK worden in meer dan 30 landen verkocht.

De kwaliteit van de producten, de klantenservice en projectondersteuning is vanzelfsprekend. Het onderstreept de toewijding van BRK om te voorzien in een goede service en de wijze waarop informatie verstrekt wordt aan installateurs, advies-en bestekburo’s, woningbouwverengingen, projectontwikkelaars en architecten.

De BRK producten die al jarenlang verkrijgbaar zijn via de elektrotechnische groothandel, zijn speciaal ontwikkeld voor de installateur die hoge eisen stelt aan een compleet kwaliteitsprogramma van rook-, hitte en koolmonoxidemelders en bovendien snel en eenvoudig zijn te installeren.

Woningbouwverenigingen maken al jaren gebruik van onze projectmatige aanpak en technische kennis als het gaat om rookmelders die worden toegepast in renovatie- en nieuwbouw projecten. In de ontwikkelfase van nieuwbouwprojecten is BRK het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, aannemers en bestekschrijvers.